Εικαστική Παρέμβαση στο σχολείο μας

Οι τοίχοι της προκατασκευασμένης αίθουσας του σχολικού συγκροτήματος του σχολείου μας, 4ο δημοτικό Ηρακλείου, «ζωντάνεψαν» μέσα από τα χρώματα και τα σχέδια που αποτυπώθηκαν πάνω σ’ αυτούς.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας ζωγράφισε τους τοίχους και τους έδωσε νέα μορφή.

Το θέμα που μετέφερε στον τοίχο της αίθουσας ο ζωγράφος, σχεδιάστηκε από τη μαμά του σχολείου μας και γραφίστρια Βίκυ Μπόρα. Η τελική επιλογή μεταξύ έξι συνολικά σχεδίων έγινε από το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου. Παρόντες στην Κυριακάτικη καλλιτεχνική παρέμβαση ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Θοδωρής Δημητρόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Γεωργόπουλος οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Π. Γονατά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων ευχαριστεί τον κο Πασχάλη Γονατά για την ουσιαστική συμβολή του στο τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Ευχαριστεί ιδιαίτερα και τη Βίκυ Μπόρα γραφίστρια η οποία σχεδίασε το έργο, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στο να υλοποιηθεί η σχετική ιδέα.