Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φωτογράφηση!

Αγαπητοί Γονείς,

Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι! Ο  φάκελος που σας αποστείλαμε σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου περιέχει  τη φωτογραφία του παιδιού σας και της τάξης του.  Η φωτογραφία αυτή είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας γονιών του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. που συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τη μαμά Βίκυ Μπόρα, η οποία ως επαγγελματίας γραφίστρια δούλεψε όλο το δημιουργικό κομμάτι.  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με δεδομένο ότι η λαχειοφόρος αγορά στον αποκριάτικο χορό μας ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη αποφασίσαμε η φωτογραφία αυτή να δοθεί στα παιδιά μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε, καθώς χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση σας και τη συμμετοχή σας, σε όλες τις δράσεις που αναπτύξαμε την τρέχουσα περίοδο, δε θα μπορούσε να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Προσδοκούμε ότι η ανταπόκρισή σας θα συνεχίσει να είναι θερμή και η ενεργή συμμετοχή σας θα συμβάλει προκειμένου να «προσπαθήσουμε για το ακατόρθωτο».

Ο Σύλλογός μας με την εθελοντική συμμετοχή γονιών που γνωρίζουν την ηλεκτρονική τεχνολογία έχει στήσει, χωρίς κανένα κόστος, τη σελίδα www.4goneis.gr. Μέσω της σελίδας μας, που ήδη πλοηγήστε,  μπορούμε να επικοινωνούμε και να ανταλλάσσουμε σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες.

Για τη νέα σχολική περίοδο επιχειρούμε, εκτός από τις τρέχουσες πρωτοβουλίες μας όπως είναι η συλλογή λαδιών και χαρτιού, να υλοποιήσουμε μεταξύ άλλων και ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Στο φάκελο που σας αποστείλαμε  περιέχεται σχετικό ενημερωτικό έντυπο το οποίο και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας το δώσετε το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όσοι γονείς δεν μας έχουν δώσει e mail και επιθυμούν να λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή τις φωτογραφίες των παιδιών παρακαλούμε να αποστείλουν μήνυμα στο e mail:  info@4goneis.gr . Θερμή παράκληση να μας περιγράψετε τη θέση του παιδιού στην ομαδική φωτογραφία που βρίσκεται επάνω δεξιά προκειμένου να σας την αποστείλουμε. Απαραίτητη η αναφορά και του τμήματος.

Καλό καλοκαίρι.  

Το Δ.Σ.

Θεόδωρος Δημητρόπουλος,  Βασίλης Γεωργόπουλος,  Ελένη Χαραλαμπίδου,  Ελένη Γεωργανά, Δημήτρης Κορέτσης, Δημήτρης Μαρής, Άννα Πετρίδου, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Φίλιππος Νεγρεπόντης, Παύλος Δημήτρουλας, Λάμπρος Μούστος, Θεόδωρος Τσιάκαλος.