Ο Σύλλογος Γονέων σας εύχεται καλή σχολική χρονιά !

Οι πόρτες του σχολείου μας άνοιξαν για άλλη μια χρονιά! Τα σημαντικότερα πλάσματα στη ζωή μας, τα παιδιά μας, τρέχουν χαρούμενα να συναντήσουν τους φίλους και τους δασκάλους τους! Τα πρωτάκια μας, μας κρατούν ακόμα σφιχτά το χέρι, μπήκαν στο μεγάλο σχολείο! Εμείς, γνωστοί  και άγνωστοι συναντιόμαστε στην είσοδο. Αγωνίες ερωτηματικά… θα λειτουργήσει με πλήρες ωράριο το σχολείο; Το ολοήμερο; Θα πάρουν βιβλία τα παιδιά; …Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Ας βρούμε τον τρόπο. Οι δάσκαλοι των παιδιών μας έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας και εμείς έχουμε ανάγκη τη δική τους. Τους εμπιστευόμαστε την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας, ας δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο καθένας με τον τρόπο και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει. Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα επικοινωνίας και ανταλλαγής σκέψεων, ανησυχιών και προβληματισμού.

Το επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, ενώ θα πραγματοποιήσουμε και μια συνάντηση. Η συλλογή τηγανέλεων και η ανακύκλωση χαρτιού συνεχίζεται. Με επιστολή που θα λάβετε τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε και για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσουμε κάθε Σάββατο. Χορός, Σκάκι και Ζωγραφική! Οι δράσεις δε σταματούν μόνο εδώ …μια σειρά από ιδέες προετοιμάζονται για υλοποίηση. Αγωνιζόμαστε και γα τα προβλήματα που απασχολούν χρόνια το σχολείο μας, π.χ. κτιριακές υποδομές κ.α.

Το Δ.Σ.

Θεόδωρος Δημητρόπουλος,  Βασίλης Γεωργόπουλος,  Ελένη Χαραλαμπίδου,  Ελένη Γεωργανά, Δημήτρης Κορέτσης, Δημήτρης Μαρής, Άννα Πετρίδου, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Φίλιππος Νεγρεπόντης, Παύλος Δημήτρουλας, Λάμπρος Μούστος, Θεόδωρος Τσιάκαλος.

Στείλτε μας το e mail σας για να επικοινωνούμε ευκολότερα.

Οι υπεύθυνοι της σελίδας και επικοινωνίας

Δ.Μ. dmaris50@gmail.com

Δ.Κ. dcorehellas@gmail.com

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο e mail της ιστοσελίδας μας info@4goneis.gr.