Σχολική Ποδηλατάδα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί όλους τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων σε μια βόλτα με ποδήλατο στους δρόμους της πόλης, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί. Ξεκινώντας, ο καθένας με το ποδήλατο – αλλά και το κράνος του – από την παιδική χαρά στην διασταύρωση των οδών Αργυροπούλου & Ν. Καζαντζάκη η Σχολική Ποδηλατάδα θα περιδιαβεί τις γειτονιές του Ηρακλείου (η διαδρομή φαίνεται στον συνημμένο χάρτη) για να στείλει το μήνυμα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής στην πόλη.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Τροχαία και το Α.Τ. της περιοχής έχει φροντίσει για την θωράκιση της ασφάλειας των ποδηλατών, είναι όμως επιθυμητή η συνοδεία των παιδιών από έναν, τουλάχιστον, κηδεμόνα.

Η Σχολική Ποδηλατάδα αποτελεί μια πρωτοβουλία του διευθυντή του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργου Γαμβρινού, που αμέσως αγκάλιασε ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές, όπως άλλωστε πράττουν με κάθε αξιόλογη πρόταση της σχολικής κοινότητας.

Ραντεβού την Κυριακή, λοιπόν, με το ποδήλατό μας και την ελπίδα η Σχολική Ποδηλατάδα να γίνει θεσμός και συχνή συνήθεια…